Wednesday, October 13, 2010

Update Again n Again

Salam semua
Dah beberapa hari Ibu tak update blog nih
Dok melawat blog kengkawan jer
Malas nak update sebab takde citer menarik
Ade citer pon malas nak tulis gak boleh gtu hehehehe

Hari nih sepatutnya Arissa kena checkup pasal telinga
Kena makan ubat tido lagi
Tapi kena kensel sebab selesema tak ok lagi
Next appoinment tak tau lagi
Sebab Ibu tak call Klinik Audiologi lagi nih

Hari nih rasa mengantuk giler
Arissa bangun awal tol hari nih
Kul 3 pagi die dah terjaga
Ibu bior jer die Ibu tido jer hehehe
Sekali kul 4pagi Arissa menangis
Ayah mithali p ler buat susu tapi tak nak
Dok tunjuk laptop sambil cakap n nangis 'nak engok atuk elon'
Maknanya nak tengok atuk belon ala citer Up

Ayah mithali pon pasang ler citer tuh
Ibu n Ayah sambung tido
Ibu bangun kul 530 pagi nak iron baju bagai
Arissa pon sibuk ler nak ikut
Masa iron baju bgtau die Ibu n Ayah work tau
Terus nangis sabo jele

Dah siap2 suma Ibu nak salin pampers Arissa
Arissa boleh plak nak akai aju miaw
Mana ler nak ade sebab dah pakai semalam
Ibu tunjuk baju gambo monyet terus jerit yeay
Dah siap2 suma nak kuar umah
Boleh plak nak pakai beg dora lak
Layankan jele
Ibu dah riso Arissa nangis anto umah Mak Nab
Mujur masa sampai umah Mak Nab die relaks je nangis
Tapi buat muka sedih ler hehehe
Nih ler kekdahnya kalau bangun awal

 Notti girl
Macam2 peel skang nih
Siap soh panggil die baby lagi
Sabo jele

Amende ler yang Ibu update nih hehehe
Jadi ler janji berupdate
Nanti ler cari lagi citer yang menarik hahahaha
Tak lupa juga buat blogger yang sedang berjuang dengan kesakitan
Moga tabah menghadapi dugaan
Ibu doakan Kak D n baby selamat
Amin






3 comments:

lily lotus said...

eee geram tgk dia buat muka sengih tu..cute!

::Mamalyna:: said...

mereka ni memang ada jer peelnyer kan...hehehe

zue said...

macam2 peel...macam2 perangai...macam2 soklan...kadang2 tak larat nak layan...