Wednesday, October 20, 2010

Muaz in Da House Yo...

Salam semua
Dah 4 hari Ibu tak update blog kan
Sakit M dah mula menyerang
Lagipon takde citer nak citer pon
Hahahahaha dasar pemalas
 
Pagi2 lagi Ibu dah msg bergambar dari Atuk
Ingatkan ape ler
Rupa2nya gambo anak teruna encem nih
Dah besor plak tgk die
Makin putih n encem
Rindu lak kat anak teruna Ibu yang sorang nih
 
Atuk tuh sejak2 pandai anto gambo habis kat kami semua die mms
Kat Anyah pon Atuk mms gak
Anyah siap email lagi ke Umi
Lepas ler rasa rindu dendam Umi kat Muaz
 
So sweet gambo tuh
Tgk sekali dah rupa kakak Aimi pon ade
Encem sgt
Pipi pon dah makin naik
Ish geram jer
Jom kiter tgk anak teruna Ibu nih
Ade sesapa yang berkenan ker hehehehe

Tgk ler tuh
Rambut baru potong baru ler nmpk kemas belah tepi lagi hehehehe
Kulit pon dah makin putih sebab jarang2 kuar umah
Budak yang suka buli Opah n Atuk
Miss u dear....
 

1 comment:

zurita said...

klu wat rambut cacak lg encem kut. bagus muaz ni,w/pun anak bongsu tapi pandai berdikari. rindunya anyah kat kamu,dik.....