Friday, May 14, 2010

Sakit Mata Lagi

Hari nih dah masuk hari ke3 Arissa sakit mata
Hari nih Ibu plak EL jaga cik kak nih
Semalam turn Ayah jaga die
Yang klakonyer bangun2 pagi terus mencari Ibu
Ayah kata habis satu umah Arissa tawaf
Biler tak jumpa melalak ler cik kak nih
Ayah mandikan pon melalak gakPas mandi baru mood Arissa ok
Sabo jele ngan Arissa nih
Skang nih susah tol nak berenggang ngan Ibu
Ops dah tersasar dari landasan plak
Nak citer pasal sakit mata kan hehehehe

Semalam Ayah tulis status FB die kena jaga Arissa sebab sakit mata
Sekali kawan Ayah kata anak die pon sakit mata gak
Dari Jumaat lepas lagi
Anak die Irfan pon satu taska ngan Arissa
Dua kali p klinik
Last2 kena refer kat pakar
Doktor kata ada selaput dalam mata
Adoi sian tol kat budak2 nih
Memang sah sah budak2 nih jangkit dari taska nih
Ade le parents yang tak prihatin anto gak anak die p taska nih
Geram jer biler tau gni

Ibu bukan tak leh cuti
Tapi minggu depan n minggu seterusnya ade kursus
Banyak benda tak siap lagi nih
Mujur kursus untuk minggu depan dah setel semua
Cuma tinggal nak print senarai nama jek
Hopefully janganlah sakit mata Arissa nih melarat

Kalaulah tak ok gak terpaksa ler import Opah n Atuk dari kg
Nak mintak tolong jagakan Arissa
Adoiyai dah menyusahkan depa plak
Tapi nak wat camne terpaksa
Harap2 mata Arissa sembuhlah by this week
Hopefully....
 



2 comments:

alyyani said...

ish, tak patut la parents tu anta anak ke taska gak even anak dia da sakit mata. da kesian korang kan. mujurla taska nia dgn adel strict bab2 ni. arissa cepat sembuh ye, jgn smpi kene refer pakar dah la. insyaAllah tak..

zue said...

tq allya
hopefully boleh recover cepat ler