Wednesday, March 14, 2012

Cuti-cuti Malaysia Part 3 (Last Day)

Assalamualaikum semua
Hari nih sambung entry yang last pasal cuti2 Ibu
Riso tak berupdate plak nanti blog nih
Sebab skang nih dok rasa2 macam dah sakit2 jer
Tengah menunggu masa jer

Aktiviti hari terakhir nih tak banyak sgt
Pagi tuh Ayah n Arissa bangun pon dah lewat
Nak dekat kul 9 pagi baru bangun
Kelam kabut bangun cuci muka jer terus p sarapan hehehe

Pas makan kami pon lepak dlm bilik n bersiap2
Ibu pon kemas ape2 yang patut
Kami check out dalam kul 12 tghari kalau tak salah
Pastuh kami terus p Pantai Gelora
Tak singggah pon
Ayah cuma beli rojak ayam yang femes tuh
Ngan air kelapa laut n longan jer
Time nih Ibu wait dlm keta jer sebab Arissa tido
Letih main air semalam tak habis lagi hehehe

Pastuh kami teruskan perjalanan balik
Masa ondaway tuh Ibu n Ayah mkn ler rojak ayam tuh
Sedap gak hehehehe
Pastuh kami singgah RnR Temerloh
Sebab Arissa pon dah jaga
Nak bagi die makan
Lagipon Ayah pon dah mengantuk
So berenti ler makan n rehat kejap

Kat cini Ibu cuma amik kuetiau sup sebab Arissa suka
Ayah plak makan nasi ngan ikan patin masak tempoyak
Idak ler Ibu suka walaupon Ibu org Perak hehehe
Pas makan teruskan perjalanan balik umah

Esoknya memang kami flat giler
Penat sgt sampai kul berapa baru bgn tido
Hari Ahad tuh memang dok umah jele
Makan ape yang ade jer kat umah hehehe
So itu jele citer cuti2 Malaysia kami
Look forward utk p Sabah tahun depan
Kena kumpul duit dari skang nih heheheh

 





2 comments:

ArELeEz said...

kat kajang, ade 1 stall jual rojak ayam. not bad gak la..

p/s: tqvm for the g.a..! ;)

lily lotus said...

alaa nak pic hehe