Monday, March 22, 2010

Weekend p tengok Balloon

Hari Sabtu lepas pepagi Arissa dah bangun tido
So kami pon siap2 nak p tgk belon panas
Yela tak nak p lewat panas ler
Awal pon tak awal sgt pon
Kuar umah dlm kul 9 pagi
Kami p breakfast kat Food Court Presint 8 jer
Sampai kat tempat belon dah kul 930 pagi

Time nih pon dah panas menyengat
Ibu siap bawa payung n kipas Arissa lagi
Taknak die panas
Bukan ape takut die demam

Tak sampai sepuluh langkah kot dah nampak orang jual2 belon
Arissa awal2 lagi dah pow Ibu
Mula2 Ibu malas gak nak belikan
Yela satu tuh dah RM5
Seb baik anak baru sorang hehehehe
Tapi dah Ayah dok layan
Layankan jele....

Dok kat sana tak lama pon
Tak tahan panas ler
Arissa pon dah serabut semacam
Dalam kul 1030 kot kitaorg blah
Nak p tgk progress grill n kitchen cabinet kat umah baru plak
So layan gambo jele eh...



Arissa dah tergaru2 sebab peluh



Panas giler walaupon masih pagi



Awal2 dah kena pow

Pandangan dari umah Ibu
Waktu petang memang jem giler





Tu jele citer Hot Air Balloon untuk tahun nih
Kalau ade lagi tahun depan kami p naik moto je kot
Sebab dah tak dok kat Putrajaya huhuhuhu....






9 comments:

alyyani said...

mmg ramai yg oegi pesta belon ni especially warga putrajaya. dah dekat mesti tak nak lepaskan peluang kan? sian arissa kepanasan, mesti merah je muka dia kan?

zue said...

memang kalau ade event kitaorg tak penah miss...nak2 kalau bunga api tgk dari umah jer hehehehehe

Mummy said...

bestnyer tgk bg api dari umah...
sy gi ari sabtu malam tu..nak tgk bg api nyer pasal...sekejap jer..rasa cam tak puas lak...

zue said...

kalau time pertandingan bunga api lagi best....macam2 bentuk ade

Elyn said...

i tak dpt pi... huwaa wafiq kedemaman pulak.

eh zue duduk apartment situ ek?? umah mak i berdepan ngan apartment u tu hehehe

zue said...

elyn umak mak u fasa berapa...umah i fasa 4b

Elyn said...

ahaks fasa 4c je.... kot2 umah kite berdepan...

zue said...

wo memang jiran sebelah fasa ler nih...member hubby pon dok kat ctu gak.....umah i betul2 depan sekolah

madi said...

salam.
sy tgh cari org nk jual ruma cahaya permai (basic unit).
kalu bminat nk jual/atau tahu ada owner yg nk jual tlg kontek sy bule?

010-221 2250
stupidsillyme@yahoo.com