Wednesday, January 20, 2010

Asus ul80vt in da house yo...

Citer dah 2 minggu berlaku baru hari nih berkesempatan nak tulis
Sebenarnyer dah lama kitaorg nak beli laptop tapi menantikan duit jatuh keriba
Tapi tak jatuh2 pon hehehehe
So skang nih ade ler rezeki lebih sket
Jadinya dpt ler kami membeli 'baby' baru kikiki

Ibu sebenarnya tak berapa pandai sgt pasal laptop or pc ker
Ibu tau guna jer
Macam keta gak Ibu tau bawa n isi minyak jer heheheheh
Keputusan nak beli nih semua terletak ditangan Ayah setelah berbincang dengan Ibu

Ayah kata teknologi skang nih cepat jer ade yg baru
So kalau nak ikut speed die memang tak terikut ler (betul ker Ayah)
Cuma Ayah pilih yang bateri die tahan lama
Ibu just ikut jer
Janji Ibu boleh online kat umah
Ibu pon cuma nak update blog n main farmville jer kat umah heheheheh
Yang lain2 tuh terpulang kat Ayah
Kalu Ayah kata ok, ok ler bagi Ibu

So laptop ape yg kami beli eh
ASUS UL80VT in da house sekarang heheheh
Ibu nih tak reti nak review pasal laptop nih
So review die boleh baca kat cni eh

So far memang Ibu puas hati dgn laptop nih
Memang amik masa gak nak beli nih
Kena fikirkan bajet n kualiti sekali
Yela Ibu nih kalau beli something nak yg tahan lama
So tak yah membazir nak beli2 lagi
Bukan murah beb....
So kena ler jaga bebaik pasni

Jom tgk gambo laptop baru kami heheheh

Laptop kami kaler nih ler heheheheehhe



2 comments:

Mama_Aqish said...

wah....bestnyr...kiter nyer ACER je...he...he....kan best kalo dapat yang canggih manggih satu...

zue said...

jadi ler ade ler jugak dari takde ye tak...