Thursday, May 26, 2011

Skuad Perodua Era

Assalamualaikum semua
Dah lama rasanya tak membebel kat blg nih
Hari nih baru ada masa sket nak update
Lately agak busy ngan simposium
Sampaikan hari Sabtu pon kena p keje

Semalam masa amik Arissa kat umah pengasuh ternampak ada satu keta nih
Kuar jer dari umah die Ibu kata tgk tuh keta ERA
Kami pon kejar ler kebetulan nak p Giant
Sekali biler belok ke Giant depa pon belok sama
Ada can nih nak dapat goodie bag hehehe
Mula2 kena bawak anak dara tuh p main dulu
Pastuh die kata nak air lak
Ibu offer eskrem laju jer die nak
P ler kat luar pintu beli eskrem
Pehtu lajak terus p kat Skuad Perodua ERA tuh

Macam2 barang free ade
Tapi tak semua Ibu dapat sebab malas nak jawap soklan lagi hehehehe
Soalan pon yang senang2 jer
Dapat beg InTrend, tabung shell, fridge magnet Shell, car sticker ERA n Akademi Fantasia




  
Tuh jele aktiviti petang Ibu bersama Arissa hehehehe
Hari2 kompom singgah Giant dulu baru balik umah
Mujur semalam singgah dapat brg2 dari ERA hehehe





2 comments:

ArELeEz said...

bila la skuad era tu nak terjah t intan? nak jugak kejor! hu3..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah nak pegi tengok skuad :p sebab kdg2 waktu tak kena.nampak pun buat tak heran. dulu masa kerja kat pj, selalu diorang ada kat lrt.