Friday, May 27, 2011

Family Day JPM

Assalamualaikum semua
Last week memang minggu yang bz bagi Ibu
Hari Sabtu Ibu n kawan2 Ibu kena OT
Kena siapkan paper utk simposium
Masa yang sama gak Ayah ade sukan plak
So kena le bawa cik kak tuh p ofis
Actually Family Day JPM
Ofis Ayah kan memang under JPM so terlibat ler
Sebabkan hari Sabtu tak dapat p kami ikut Ayah hari Ahad
Awal2 pagi dah p dah
Sebab Ayah masuk Dragon Boat
Pepagi depa ade game
Actually group Ayah dapat masuk semi final
Apakan daya masa semi kalah lak hehehe
Masa kejadian tuh memang banyak aktiviti
Tapi Ibu tak join pon
Cuma sape yang terlibat je yang join
Yang seronok ofcoz Arissa ler
Ade maskot A&W lagi
Barney pon ade tapi tak sempat bergambo sebab dah balik umah hehehe
Artis pon ade gak
Antaranya artis citer Juvana, AF9 yang dah terkeluar
Dan si cantik Irma Hasmi 
Memang cantik giler ler die selepas berubah nih
Rugi tol Nabil...

Jom layan pic

















 



Tuh jele aktiviti weekend kami
Hari nih nak balik kg Ipoh hehehehehe



1 comment:

ArELeEz said...

aah la.. sweet jer irma hasmie tu lepas pakai tudung. musti bnyk makcik2 nak jadikkan menantu kan? hiks..