Thursday, July 22, 2010

Malasnyer...

Salam semua
Sejak 2 menjak nih tak tau ler nape malas tahap gaban
Sebelum nih pon memang pemalas pon Ayah kata hehehehe
Tapi skang nih malas nak update blog
Ade byk citer nak tulis n share tapi tuh ler
Kalau dah penyakit M tuh menjenguk harap maaf ler
Sejak peknen nih syukur Alhamdulillah Ibu xde alahan pon
Makan macam biasa cuma sakit kepala sesikit ade ler
Nih pon dok sakit kepala
Nak makan panadol takut lak hehehehe
Masa peknenkan Arissa pon xde alahan pon
Cuma 3 bulan pertama Ibu tak lalu mkn nasi
Hari2 makan laksa @ tom yam
Mujur kat kantin opis Ibu hari2 jual laksa
Masa tuh berat memang payah nak naik ler
Tapi seb baik naik gak
Pas bulan ketiga tuh makan tak hingat dah
Skang nih suma Ibu makan
Takde yg Ibu tolak

Ramai kwn2 Ibu kata Ibu peknen anak lelaki
Ibu pon harap gtu ler
Tapi Ibu tak kisah yg penting anak2 sihat
Doakan Ibu n anak2 semua sihat n selamat eh



4 comments:

Rizziela said...

Bestnya x ada alahan. Moga Arisya dapat adik lelaki yer

alyyani said...

zue, baru tau awk pregnant. congrats! arissa ada kawan la lepas ni. kalau dpt boy best gak kan, sepasang :)

zue said...

tq rizziela...awak biler lagi haziq pon dah besor hehehehe
alya tq eh harap2 boy ler tapi kalau dah rezeki pompuan xpe gak terima dgn hati terbuka janji sihat

Anonymous said...

tahniah kak...arissa nak dpt adik...heheheh