Thursday, April 1, 2010

Takziah


Pagi tadi Ibu dapat call dari kawan baik Ibu kat Ipoh Shelly
Dengo suara pon macam org menangis jer
Ibu terkejut gak mula2
Tapi biler die bgtau perkabaran sedih lagi Ibu terkejut
Kawan kami masa sekolah menengah dulu telah kembali ke Rahmatullah semalam
Kawan kami Arwah Azrina Hj Mior Husin meninggal dalam satu kemalangan jalanraya di Klang
Menurut sumber Arwah Rina kemalangan semasa balik dari kerja
Ibu pon tak pasti Arwah naik kereta or moto
Arwah meninggalkan suami dan seorang anak perempuan berusia 3 tahun (if Ibu tak silap)
Biler tgk gambo anak Arwah teringat kat anak Ibu plak
Kesiannyer anak Arwah 
Kecik2 dah kehilangan Ibu
Semoga Allah mencucuri rahmat keatas Arwah

Yang paling Ibu sedih bila tgk fb Arwah
Baru semalam pagi kot Arwah tulis ayat2 nih

Apabila aku kesepian hiburkanlah aku dengan suaramu. Apabila aku tersesat selamatkan aku dengan doamu. Apabila aku sakit ubatilah aku dengan rasa kasih sayangmu. Apabila aku mati jangan mandikan aku dengan air matamu. Apabila aku dikuburkan, kuburkan aku dalam hatimu.

Arwah macam dah terasa yang beliau akan meninggalkan kami semua
Memang sedih
Jenazah Arwah akan dikebumikan di kg halaman iaitu di Ipoh selepas Zohor hari ini

AL-FATIHAH

p/s:info terkini mak n abah Ibu baru balik melawat tapi jenazah belum sampai lagi
     menurut bapa arwah ade keta yang nak elak moto telah terbabas dan menghimpit kereta arwah...

2 comments:

alyyani said...

takziah untuk keluarga arwah. al-fatihah. takut kalau meninggal mengejut macam ni kan. apa pun ajal dah tiba. takziah sekali lagi...

Mass said...

Al-Fatihah..
Semoga ditempatkan di kalangan mereka yang beriman..
Takziah pada keluarga arwah.. AMIN