Thursday, April 29, 2010

Model Celcom Broadband

Ya saya suka CELCOM BROADBAND
CELCOM BROADBAND adalah yang pertama di Malaysia
CELCOM BROADBAND is number one
CELCOM BROADBAND is the best!
Macam2 hal ngan Arissa nih kan
Ibu saja jer dok tgk folder gambo2 Arissa tadi
Sekali terjumpa plak gambo nih
Actually Ayah pon dah masukkan dalam fb die minggu lepas
Macam kelako pon ade gak
Macam model pon ade gak hehehehehe
Boleh ker Arissa jadi model Celcom nih....

p/s : Celcom sila amik anak saya jadi model hehehehe




2 comments:

alyyani said...

ye, celcom kalau tgk ni mesti dia contact awak la. hehehe... celcom ok dari maxis kan? tgh tunggu kontrak habis je ni then nak tuka ke celcom

ArELeEz said...

alolooloo.. comeynye dia.. geget kang, ha..!