Monday, December 7, 2009

Airport Valuation Course in Kota Bharu Kelantan

Nak mula camne eh
Ni masa p Kelantan
Bawa peserta kursus untuk Airport Valuation Course
Semuanya pegawai gred 41 ke atas
Depa kena p kursus nih sebab nanti nak nilai lapangan terbang

Sebelum nih Ibu penah gak ikut kursus nih
Masa tuh buat kat Penang tahun 2007
Best gak dapat p jalan2 sama
Yang tak best time nih tinggalkan Arissa selama seminggu
Tiap2 hari ntah berapa kali tipon kg tanya keadaan Arissa kat Opah

Gambo tak banyak pon
Kamera masih belum baik lagi
Mungkin kena beli baru huhuhuhuhu (ade org nak sponsor tak :))
Nih jele gambo yang ade pon
Nih pon ehsan dari peserta kursus nih






Nih kat dalam bilik menunggu untuk VIP
Memang beso giler


Kerusi nih ntah2 PM penah duduk kan :)








Tak tau nak tulis caption dah
Enjoy da picas....

2 comments:

ArELeEz said...

mesti windu giler kat arissa kan?

zue said...

usah dikenang ler...
siap wat post pasal rindu kat Arissa lagi tuh...