Thursday, February 14, 2013

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA / DAMIA / AINUL / HUDA ???? BY SURIAAMANDA

Assalamualaikum semua
Dah lama rasanya tak masuk contest nih
Ibu tertarik nak masuk pon sebab senang
Kalau nak kena wat entry yang susah2 mmg idak ler

Syarat2 contest adalah senang
1. Mesti follow blog http://suriaamanda.blogspot.com/ - done
2. buat satu entry pasal  nama anak / anak buah sama dgn DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA - done
3. letakkan link entry di ruangan komen. - done

Tarikh tutup :
28 February 2013 @ 12.00 tengahari

Meh cni Ibu nak story pasal nama nih
Actually Ibu ade dua orang anak dara nama Damia

Yang sulung namanya Damia Arissa bt Khairul Mustadza
Umurnya 5 tahun
Dah sekolah pon tapi taska ler
Kakak yang sgt rajin tolong Ibu basuh pinggan
Walau hakikatnya cuma nak main air n sabun
Amat2 sensitif orgnya
Tak leh tegur langsung mula ler nak sentap
Dah pandai mengeja sesisit skang nih Alhamdulillah
Sayang sgt kat adik die
Peminat tegar Pada Zaman Dahulu n Upin Ipin
Yang paling die fanatik skang nih Dora n Pocoyo


Nama anak kedua plak Damia Afiazahraa bt Khairul Mustadza
Skang nih baru 9 bulan
Hantor kat pengasuh lama kakaknyer
Sangat2 aktif tak dok diam walau seminit pon
Ade je keje die nak buat
Suka buli kakak
Garang ya amat (ikut sape ntah hehehehe)
Perangai dah macam budak lelaki
Sangat2 manja ngan Ibu
Tak leh Ibu hilang mula ler merengek
Tak suka mainan sendiri
Paling obses ngan kunci
Tuh jele mainan die
Kuat makan
Makanan sendiri habis makanan kita pon die nak
Tapi sebabkan lasak badan pon susut


Last sekali gambo budak bertuah dua beradik nih


Time nih tengah marah kakak sebab take over stereng
Ok tuh jer
Dania sila pilih entry acik yer hehehehe
Kepada kawan2 yg lain selamat mencuba






















I blog with BE Write

2 comments:

SURIA AMANDA said...

alahai....comelnya....sweet jer dua2...good luck...thanks sudi join..

Amanda Suria said...

salam...
just nak inform yang anda adalah pemenang utama GA ni...sila terjah blog saya