Thursday, February 7, 2013

Aksi Anak2

Assalamualaikum semua
Dah lama tak bersua yer
Ibu ade banyak nak citer tapi malas nak mengarang
Nih sebab bosan tuh yang gagahkan diri menulis

Nih rasanya citer 2 minggu lepas kot
Hari Sabtu pagi kami ke Berjaya Times Square
Sebab nak replace simkad UMobile yg hilang
Pastuh dah xde arah nka p mana
Last2 Ayah ajak p Viva Home jer
Sebab kat sana budak boleh main
Ibu on jer

Sampai jer terus tuju playland die
Tapi tak bukak lagi 
Kul 1 tghari baru buka
So kami p makan dulu pastu terus anak dara berdesup nak p main
Kat cni main free jer dgn syarat kena pakai stokin
Kami suma mmg dah standby stokin dlm keta
Mak bapak pon boleh masuk pantau anak2
Dengan syarat pakai stokin
Tapi kalu tak bawa blh beli dgn harga RM5

Anak2 dara nih mmg enjoy main
Sampaikan tak nak balik umah
Jom layan gambo budak2 bertuah nih






Tuh jele aktiviti hujung minggu kami
Balik tuh masaing2 terbongkang kepenatan




I blog with BE Write

2 comments:

Gina said...

baiklah main indorr dari outdoor playground tu kan, takut dengar cerita mcm-mcm sekarang ni

nazeef nazeem said...

salam ukhwah..seronok tgk kletah anak2 kan..support me new blogger..follow me back ya..