Wednesday, June 8, 2011

Sepang Gold Coast

Assalamualaikum semua
Lama sungguh tak menulis nih
Rasa ridu pun ade
Bukan sebab bz ye kengkawan
Tapi line internet tak memungkinkan untuk Ibu membebel hehehehe

Last week Ibu n officer Ibu ke Sepang Gold Coast
Kami p Hotel Golden Palm Tree
Kami p sana sebab nak survey tempat
Kengkonon nak wat kursus kat sana
Tapi mungkin p buat lawatan jer
Tempat nih dah almost 2 tahun depa promosi
Tapi baru bulan 6 tahun lepas baru jer buka
Kiranya baru setahun beroperasi
Tempat memang cantik
Sesuai untuk yang suka bersantai n honeymoon
Sesuai untuk orang yang berwang bukan beruang eh hehehehe
Harga bilik plak dari RM750 - RM3500 jer
Tapi kalau untuk kakitangan kerajaan cuma RM358 kot
Masa dengar harga tuh macam nak pengsan jer
Ntah tahun biler ler baru dapat hehehehe
Dapat melawat pon jadi ler




 View dari lobi hotel
Pekerjanya pakai pario jer



 Bilik berharga RM750






Bilik yang berharga RM1200
Ade 2 bedroom










 Bilik yang berharga RM2300
Ade 2 bedroom gak tapi ade bath tub














Bilik yang paling mahal RM3500
Ade 3 bedroom
View dari bilik nih memang cantik kalau air pasang tapi time nih air surut











 More view
Pastuh kami dibelanja makan oleh Sales person tuh
 Ice Latte RM10++
 Laksa RM18++
 Kuew tiau goreng RM18++
 Watermelon Juice RM10++
Mee goreng mamak RM18++

Mujur sales person tuh yang belanja
Makanan adalah tak sedap
Laksa kat Gate 1 Putrajaya lagi sedap
Agaknya kalau die tak belanja kami tak makan ler kat situ
Cari gerai kat luar jele jawapnya hehehehe




5 comments:

Mummy said...

setelah menggeledah hotel tuh maka jadi ker wat kursus kt situ..?
cam best jer tp pantai dia tak sesuai utk mandi kan..sy slalu gak gi makan kat bagan lalang nih...

ArELeEz said...

bila nampak staf pakai pario tu, rasa cam kat miami lak. ;P

zue said...

tunggu....

Anonymous said...

I savor, cause I discovered exactly what I was taking a look for.
You have ended my four day lengthy hunt!
God Bless you man. Have a nice day. Bye

my webpage; natural heartburn remedies ()

Anonymous said...

Greetings! Very helpful advice in this particular article!

It is the little changes which will make the greatest changes.
Thanks for sharing!

my website - buy saffron ()