Thursday, June 23, 2011

Sepang Gold Coast Itu

Assalamualaikum semua
Nih adalah entry sambungan
Masih ingat entry yang ini
So harinih baru rajin nak sambung

Actually tak buat kursus pon kat sana
Kursus tetap ler di opis Ibu
Cuma buat lawatan jer ke sana
So sebagai urusetia Ibu kena le pergi jugak
Tapi suka jer sebab dapat berjalan hehehehe

Kali nih buka Ibu sorang jer ikut kawan Ibu pon ade sama
So acara snap2 gambo berjalan dengan jayanya'
Sebab sebelum nih agak segan nak amik gambo hehehe

Ibu tak tau nak citer ape dah
Sebab detail semua dah citer dalam entry lepas
So layan gambo jele eh
Kali nih makanan adalah super sedap
Masih terbayang2 lagi sotong kangkungnya
Terliur plak Ibu hehehe











































Masa nak balik tuh kami dijamu ngan lemongrass tea
Sedap juga rasanya
So hari tuh Ibu memang balik lewat
Arissa Ayah ler kena amik dari umah pengasuh
Dia seronok jer dapat naik moto
Tuh jele kot hehehehe







1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonoknya tempat ni..kalo orang sponsor..best kan :) mahal siott..