Tuesday, March 22, 2011

Result Darah Arissa Part 2

Assalamualaikum semua
Hari nih nak citer pasal result darah Arissa
Semalam kan p Hospital Putrajaya
Sepatutnya appointment pada 17.03.2011 tapi tunda 21.03.2011
Sebab time tuh Ayah Arissa takde berkursus ke Cherating

So semalam sampai pon dah kul 230 pm
Pas daftar semua terus ke Pediatrik
Time nih memang orang tak ramai pon
Sampai2 jer nurse soh Arissa ukur tinggi n berat
Berat Arissa turun jadi 14.45 kg sebab tak nak makan sangat
Tinggi plak 92.5 cm kalau tak salah Ibu
Pas tuh wait Dr panggil
Ingatkan dapat jumpa Dr Dev lagi
Sekali masuk jer bilik tuh Dr pompuan lak Dr Clarence
Dr pon citer ler pasal result darah Arissa
Alhamdulillah kompom tak de talasemia
Syukur sangat2
Tapi tuh ler ade 1 sel darah yang abnormal
Tapi tidak meninggalkan kesan pon
Still boleh menjalani kehidupan yang normal
Syukur Alhamdulillah

So telah berakhir siri lawatan demi lawatan ke Hospital
Dari ENT, Speech Therapy n Pediatrik
Selamat tinggal segala ujian
Ibu berharap selepas nih tak kan ade lagi siri lawatan ke hospital
Semoga anak Ibu akan membesar dengan sihat
Syukur Alhamdulillah

Kenapa tajuk nih part 2 eh
Mana part 1 nye
Semoga kita semua terhindar dari segala penyakit
InsyaAllah 


My cheeky girl


2 comments:

alyyani said...

oh, arissa kena pegi therapy ye. alhamdulillah arissa sihat2 je. elok jugak ada check up mcm ni kan, bole tau tahap kesihatan anak kita.

mela said...

alhamdulillah..syukur..moga terus ceria ya arissa..