Sunday, February 6, 2011

And The Winner Is.....Drum Roll....

Assalamualaikum semua
Setelah penilaian dibuat oleh juri profesional
So inilah keputusannya
Para pemenang utk Dzazue 4th Anniversary Give Away
Ibu harap tiada bantahan dengan keputusan yang dibuat
Ibu buat GA nih pon utk mengeratkan silaturahim
Akan datang InsyaAllah akan ade banyak lagi GA

Pemenang untuk penyertaan yang terawal
Akan memenangi ini
Jatuh kepada

3 pemenang bertuah yang akan memenangi ini

Peserta pertama yang bertuah adalah
Citer yang best tak penah kenduri kawen makan lauk sardin
Memang happening wedding korang hahahaha

Peserta kedua yang bertuah adalah

Sungguh terharu biler papa ros cakap gtu
Time kami kawen tak sempat nak tepung tawar pon huhuhu

Dan peserta bertuah yang ketiga dan terakhir adalah
Oh sangat tragis biler ex memasing dtg masa wedding
Tapi dah bukan jodoh ye tak hehehehe

So kepada semua pemenang GA Ibu nih
Silalah emel alamat anda pada Ibu di nasigrgketam@yahoo.com
Pada yang tak bertuah jangan berkecil hati eh
Mungkin bukan rezeki anda kali nih
Len kali jangan segan2 join GA Ibu lagi eh

Krpada semua pemenang Ibu ucapkan terima kasih sebab join GA nih
Semoga dengan ade GA seperti ini
Dapat mengeratkan lagi hubungan siber kiter
Wassalam

 





8 comments:

Mama Zharfan said...

congrats to all winners

me dtg click ur HB :)

JOM skodeng blog me kalau sudi!

Ibu Ayra said...

alhamdulillah...tahniah jugak utk semua pemenang esp ejan dan nana...

Nana said...

heheh menang plak
kasi address kat sini je la ek
fauzana ismail
no 16 lrg enggang 6
taman keramat
54200 kl

..m@m@ T0meLL.. said...

huhu best nye dpt meng yek..
tahniah pd yg meng k

::Mamalyna:: said...

yea...yea... menang! best ape makan kenduri lauk sardin, ehhehe

zue, hadiah tue kasik jer kat despatch inspen boley...ke camne?

zue said...

tahniah kepada semua pemenang
kepada yang tak menang tak habis disini yer
akan ade GA lagi InsyaAllah

utk maria and ejan aku anto terus kat opis kome ler eh

pada pemenang yang lain akan dipos dalam minggu nih jugak

TQ semua

Jangan riso saya memang selalu jenguk blog kengkawan tapi malas tinggal jejak hehehehehe

Mummy said...

boleh gak kak...kalo nak dtg nanti calling2 lar ek

ArELeEz said...

comelnye strawberry tuh! ;)