Thursday, November 11, 2010

Ke Jusco Kita...


Salam semua
Semalamkan orang gomen dapat gaji
Ibu pon malas nak masak hehehehe
Lagipon dlm peti ais takde bahan nak masak
So cakap kat Arissa kita p Jusco jele
Seronok sgt die
Wait Ayah balik pas Maghrib off to Jusco

Dapat gaji makan ler mahal sket dari biasa 
Ala setakat makan KFC je pon
Arissa makan beria
Habis seketul ayam die makan




Pas makan tuh terus masuk JUSCO nak redeem point
Coz hujung bulan nih burn 500 point kalu tak redeem
Tapi tak dapat redeem barang
Dapat ler baucer RM20 sebab point bukan banyak mana pon
Pastuh dapat gak rebate baucer lagi RM20
Jadi ler nak beli periuk nasi 1.8liter hehehehehe
Tapi tak beli pon sebab habis stok


Nih jele yang kami dapat kat Jusco
Nanti misi mencari periuk nasi kat Jusco lain plak ler hehehehe
Ayah plak dapat ler jaket sehelai
Kami balik pon dah kul 1030 mlm
Kedai semua dah tutup hehehehe

Macam biasa kalau p Jusco Arissa mesti nak p main
So layan jele
Time tuh die sorang jer yg main
Maklum ler Jusco pon nak tutup dah













4 comments:

echa said...

amboi...sedapnye tgk ank dara nie makan KFC..nak skit bleh....??

alyyani said...

zue, jusco equine dah banyak tarikan kan? so banyak la pit stop kena berenti. huhuhu... sonok nye tgk arissa mkn seketul ayam. kalau nia tu bercinta. redeem jusco voucher eh, harus ke jusco gak ni :)

zue said...

acha : anak dara nih payah sket nak bg makan...selalu kena kejar die kalu nak suap mkn...nih kira die tgh lapo sgt ler nih

allyani : jusco lebih menarik dari giant baru ler hehehehe...tempat mainan tuh memang die dah hafal dah...bukan setakat kat jusco kat tmpt lain pon sama....redeem jgn tak redeem

ArELeEz said...

klu lah xde sape kesah if leez naik mende alah yg arissa naik tu, kan ke heaven.. he3..