Tuesday, August 17, 2010

6 Ramadhan 1431 Hijrah

Salam semua
Semalam 6 Ramadhan 1431 Hijrah
Kalau ikut bulan Islam hari nih anak Ibu dah berumur 2 tahun
Tapi kalau ikut bulan omputih bulan depan hehehehe
Rasanya pantas masa berlalu
Ibu rasa macam baru semalam jer Ibu lahirkan Arissa
Rindu plak masa time Arissa baby dulu
Masa lahir memang kecik jer
Skang nih Arissa banyak akal n banyak mulut
Mulut tuh memang tak berenti bercakap
Tapi Ibu n Ayah kadang2 tak paham
Tapi memang kami terhibur
Dialah racun dialah penawar

Rindu plak kat budak debab Ibu nih
Semoga Damia Arissa membesar dengan sihat
Membesar jadi anak yang solehah
Menjadi anak yang mengenang budi n mendengar kata
Semoga kita sekeluarga sentiasa dilindungiNya
InsyaAllah

Dah besar anak Ibu nih
Asal nampak kamera jer mesti posing
Siap nak ambil gambo kiter lagi
Padahal pegang pon terbalik
Anak2...semoga menjadi anak yang solehah....




5 comments:

alyyani said...

oh, bersalin time puasa eh? :) part banyak cakap then banyak tak paham tu sama. kadang budak tu ulang banyak kali still tak dpt tangkap gak. so angguk2 je la kan. :)

ArELeEz said...

chinese look la arissa nie.. ade salah silah keturunan cinakah?

zue said...

alyyani:memang bersalin time posa.jenuh ganti posa sebulan hehehehe.selalu memang pakat angguk jer tapi kalu salah kena marah ngan cik kak nih.garang wooo

areleez:takde keturunan cina pon.melayu tulen yer heheheh

lily lotus said...

makin comel :)...mcm mama dia..hehe

zue said...

owh lilylotus awak membuatkan saya kembang semangkuk ler hahahaha