Friday, June 25, 2010

Pusat Sains Negara

Sabtu lepas pegi cni
Sebab nak tunaikan permintaan Pak su Arissa
Die yang beria sgt nak pegi
So ikutkan jele
Ondaway nak balik Kedah tuh kami pon singgah ler
Lagipon memang satu jalan kan
Tapi pic Pak Su Arissa tak de hehehehe
Sebab kami ikut haluan memasing
So jom layan pic2 Arissa

 Harap maaf gambo blur plak
Suka sgt tgk fish smpkan Arissa celup tgn dlm akuarium yg open kat pintu masuk


Tgh test mesin udara ntah betul ntah tak hahahaha
Malu2 plak biler soh amik gambo
 Jadi robot lak die
Ada gak Science Show kat citu


Kat cni ade cam bengkel D.I.Y
Masa kami p tuh depa dok buat microscope
Ibu pon menyibuk ler kat citu nak buat
Masa p tuh depa bg helikopter kertas kat Arissa
  
Tgh test helikopter
Arissa kusyuk tol
Sedang kusyuk buat microscope
End product ntah mane2 nath Ibu letak hehehe

Balik tuh kami p singgah Mid Valley
Nih 1st time p nih
Memang tak penah p pon
Sekali ade show Toy Story 3
Boleh tgkp gampo free lak tuh ngan Buzz Lightyear n Woody
Kami pon beratur ler
Coz Arissa dok tunjuk2 nak 
Seb baik Arissa tak takut

 Wee anak sedara Ibu suma jeles
Arissa dok tenung Woody lak

Adoi nak tutup camne nih
Anyway enjoy jele hehehehe

 




6 comments:

alyyani said...

arissa jadi optimus prime lah. comel jek.. kat mv ahad lepas pun ada sessi bergambar dgn toy story karakter ni. tp tak gi sebab berderet org beratur :)

zue said...

minggu lepas ler nih...nape tak nampak eh...ramai sgt org kot hehehehe

SURIA AMANDA said...

Arissa cuteee....comelll...mcm anak cino la....mesti ikut mama dia nih..

zue said...

suria : tq2 ibu die tak macam cine pon

ArELeEz said...

dah tgkkah the latest toy story?

zue said...

areleez : belum lagi ler...tak berkesempatan...nak tgk shrek 3 pon tak sempat