Friday, June 4, 2010

Macam2 Hal Arissa Nih

Hai macam2 peel anak dara sorang nih
Tgkkan pangai Arissa nih kadang2 geram, kadang2 lawak pon ade
Kadang2 biler die buat sumthing tuh die tak tgk keliling dah
Ibu selalu perati biler dengor Ibu gelak die pon tersipu2 malu
Terus datang peluk Ibu hai so sweet

Nih gambo Arissa masa Ibu tgh ngemas dalam bilik
Biler dah ngemas2 tuh terjumpa ler kopiah Ayah n topi Arissa masa baby dulu
Ibu ingat lagi time baby dulu memang tak nak pakai topi
Jenuh ler bergaduh ngan die nak bagi pakai topi
Memang susah giler nak pakaikan topi
Biler dah besor nih nak plak pakai tapi kejap jer
Pastuh tanggal balik 
Sabo jele
Jom layan gambo anak dara Ibu nih
 Nak plak pakai topi nih
 Geram jer ngan budak debab nih
 Suka sgt dpt kopiah Ayah

Tuh jele citer anak dara Ibu nih
Macam2 peel, macam2 perangai baru yang die dapat
Memang selalunya Ibu terhibur dengan telatah die
Hari2 ade jer benda baru yang die blajo
Sayang sgt kat budak debab nih