Wednesday, November 11, 2009

Pengubat Rindu....

Rindunya hati nih kat anak dara Ibu nih
Hari ni mujur dah hari Rabu
Cuma tinggal 2 hari je lagi
Berdebar2 pon ade gak
Macam nak p jumpa pakwe for the 1st time plak
macam mana ler penerimaan Arissa nanti eh
Adakah die akan peluk Ibu
Atau pon die buat dek je kat Ibu
Hopefully Arissa Peluk Ibu ler eh
Rindu sangat kat Arissa nih dah tak tertahan

Tiap2 hari Ibu dok melayan perasaan
Melayan video gelagat Arissa
Macam bercinta plak eh
Tapi honestly memang rindu giler ngn telatah Arissa
Dia lah madu dia lah racun
Tapi Ibu lega tiap2 kali call kg Opah kata Arissa ok jer

Memang lega sangat
Hari2 Atuk akan mms gambo Arissa kat Ibu
Terubat juga rindu Ibu pada Arissa
Mujur Arissa tak pandai cakap sangat
Kalau pandai cakap mesti lagi sebak dada Ibu nih
Nih pon rasa sebak dah masa menulis
Cukuplah kot eh
Takut nanti banjir plak tmpt kursus nih ngan air mata Ibu


Nih masa 1st day tinggal kat kg

Seb baik kakak Aimi ada...

Budak busuk tak mandi lagi


Atuk ajo berjalan dengan tolak kerusi makan...

Alahai comei sungguh anak Ibu nih

ARISSA IBU RINDU DAN SAYANG SANGAT KAT ARISSA.......

2 comments:

alyyani said...

alahai, rindu nye ibu kat anak dia ni. 2 hari je lagi eh. takpe, masa mmg cepat berlalu.. tak lama lg dapat peluk cium arissa ye :) nasib arissa ada kawan gak kat kg tu kan?

zue said...

memang rindu giler nih...tak sabo nak balik kg esok nih...woo kakak Aimi die ade sampai hari Ahad jer...sepanjang minggu nih die sorang jer...berkawan ngan Atuk n Opah jer...