Friday, October 2, 2009

Masih Di Bulan Syawal...

Meriahnyer biler tgk blog kengkawan
Semua citer pasal raya kan
Ibu gak yang takde citer pasal raya
Ntah ler mungkin sebab tak ade citer menarik kot

Raya tahun nih kira meriah ler jugak
Maklum ler sambut dengan anak sekali
Dulu bujang sambut ngan family sendiri jek
Biler dah kawen sambut ngan family mertua plak
Biler dah ada anak sambutan lebih lagi ler
Duit raya pon dapat gak
Tapi untuk anak jele hehehehe...

Tahun nih tak ada gambo plak masa raya
Yela kamera Ibu si Arissa dah campak buat mainan
Memang tak dapat diselamatkan lagi ler
Cuma mengharap kamera orang jele
Tuh pon lupa nak amik dari depa
Adoiyai nak update blog pon malas sebab tak de gambo...
Cuma masa raya pertama kami p tangkap gambo kat kedai jek
Tuh pon belum scan lagi gambo tuh
Nanti2 ler Ibu upload eh

Skang nih dah mula bizi ngan keje plak
Minggu depan dah start kursus
Tapi pc Ibu yang masuk workshop tuh tak siap2 lagi
Tensen tol ler
Nak buat keje pon kena menumpang kat tempat orang
Hai nak wat camne sabo jele....

Ok ler tak tau plak nak tutup camne eh
Anyway adios...

4 comments:

ArELeEz said...

mmg tensen kan kalo pc kite masuk 'workshop'?! rase serba xkenalah! huu..

zue said...

memang tensen giler...dah sebulan dah nih....padahal nak format blk jek...

sI tEDI said...

wah! arissa... main campak2 kamera ek?? cuba campak enset ibu pulak> amacam? ib marah tak? ekekekekek

zue said...

hp ibu die dah byk kali kena campak dah...seb baik kebal hp tuh...kalu tak mmg kena ganti sokmo ler...