Wednesday, June 29, 2016

Lavender Essential Oils

Assalamualaikum semua
Nih aku nak citer pasal anak teruna aku sorang nih

Jumaat lepas kami p le berbuka posa kat opis laki aku
Tiap2 tahun pas maghrib depa akan agihkan duit raya n bunga api kat anak2 staff
So anak2 aku nih excited le nak main bunga api

Macam besa yang melayan anak2 adalah ayah depa
Ibunya dok kat meja sambung makan hahahaha
Sambil2 tu aku toleh2 gak tengok depa main

Toleh2 ternampak ayahnya dok pangku si Faiq
Maknya dah debor2 nape nih
Sampai kat meja si Faiq tunjuk tangan
Katanya terkena bunga api
Baju melayu yang die pakai kena api n terkoyak sket
Mujur le idak melecur teruk
Terus serik xnak main dah

Pas dah setel depa main bunga api tuh
Kitaorg pon nak p bilik dah
Sampai kat keta aku pon sapu le minyak Lavender Young Living
Masa tu tgn yg terkena api tu dah gelembung n berair
Aku xbagi Faiq usik
Sebab air dari gelembung tu boleh buat ade gelembung lain kalu pecah


Besok pagi tengok gelembung tuh dah surut
Alhamdulillah dengan izinNya cepat sembuh
Sampai harini masih sapu lagi minyak tu
Luka pon dah kering 
Tinggal nak berganti kulit je
Tak sangka cepat betul sembuh

So kalau ade yang berminat boleh wasap awok ye
Kalau rasa xmampu utk beli sebotol
Aku boleh buat blends utk korang
Harga kasih sayang aku bagi
Cuma wasap Zue 0164525081
Untuk rega kasih sayang.



No comments: