Monday, July 21, 2014

Berbuka Dengan Geng Ayah Plak

Assalamualaikum semua
Hari Sabtu yang lepas family Ibu berbuka kat luar plak
Kali ni berbuka dengan geng2 opis lama Ayah
Memang meriah sebab ramai
Lagipon best sebab semua dah kenal kan

Kami berbuka kat Nasi Arab Damsyik Senawang
Makanan adalah sedap n banyak
Siap ade yang tapau bawa balik ler sebab berlebih

Pas berbuka tuh kami dalam 4 family p lepak kat Dataran Senawang
Kat Dataran tuh ade bazar 
Memang elok le untuk shopping2 hihihi
Tapi sebelum tuh kami lepak kat kedai makan ni
Nama kedai tak tau le plak
Tapi kat cni ade jual sate tulang

Sebabkan dah kenyang so oder je dlm 20 cucuk
Rasanya sedap
Sate nih siap ade tulang die skali 
Rasanya boleh repeat lagi kalu nak mkn





Pas makan tuh jalan2 kat bazar plak
Ica n Pia dapat le sorang satu beg
Boleh ler pakai nak raya nih
Untuk Harraz plak dapat le beli kasut baru
Jadi le shopping sesikit untuk hari raya






1 comment:

ArELeEz said...

u've been awarded & tagged! ;)

http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/2014/07/liebster-award.html