Thursday, January 13, 2011



Salam semua
Semalam tak sempat nak update blog
Bizi sket ade keje hehehe
Nih baru berkesempatan update blog

Selalu Ibu akan sembahyang Asar kat umah
Kelmarin sampai umah terus nak sembahyang Asar
Yang cik kak Arissa nih dok mengekor je keje die
Dok atas katil dok tgk ape Ibu buat

Ibu bentang sejadah terus kata nak sembahyang sekali
Ibu pon bentang lagi satu sejadah
Selalu kalo ikut Ibu sembahyang kepala memang bogel jer
Nih nak pakai tudung plak macam Ibu katanya

Ibu pon selongkar ler almari Arissa
Terjumpa tudung baju muslimah yang Anyah beli kat Bandung dulu
Ibu pon pakaikan ler
Siap tersengih2 lagi die
Pas habis sembahyang Ibu pon amik kamera tangkap gambo nih
Dah macam budak besar jer die




Masa sembahyang Maghrib semalam plak nak ikut lagi pakai tudung
Ibu pon bagi ler pakai n ikut Ibu sembahyang
Baru separuh jalan dah kuar bilik
Soh Ayah tanggalkan tudung
Gamaknya panas kot dok tergaru2 je keje die hehehehe
Sejuk hati Ibu biler Arissa dah mula nak ikut kami sembahyang
Moga2 kerajinan Arissa nih kekal sampai bila2
InsyaAllah





2 comments:

alyyani said...

alhamdulillah, dari dia perhati je sebelum ni dia nak ikut pulak. sejuk perut ibu kan? :)

zue said...

alhamdulillah...memang sejuk perut ibu...moga2 berkekalan ler kerajinan die tuh